Υπηρεσίες

Παραγωγή Μουσικής

Στην G-PRODUCTION έχουμε τη δυνατότητα να συνθέσουμε πρωτότυπη μουσική για κινηματογράφο, θεατρικές παραστάσεις, και τηλεόραση. Επίσης σε συνεργασία με έμπειρους εκφωνητές, μπορουμε να δημιουργήσουμε το εταιρικό σας διαφημιστικό ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό spot.

Ηχογραφήσεις

Ηχογραφήστε το demo σας σε μας και κερδίστε το μοναδικό προνόμιο να προβληθείτε μέσα από την ιστοσελίδα μας. Αποκτήστε ηλεκτρονική μουσική ταυτότητα σε μια virtual δισκογραφική εταιρεία, τη δική σας εταιρεία. Σας τυπώνουμε το δικό σας ηλεκτρονικό cd μέσω του οποίου μπορείτε να προωθήσετε τη μουσική σας, να προβάλετε το συγκρότημά σας, να δώσετε το στίγμα της δικής σας μουσικής σκηνής.

Ενορχηστρώσεις

Παρέχουμε πλήρη ενορχήστρωση των ιδεών σας (τραγούδι-μουσική instrumental), είτε μέσω computer programming, είτε με φυσικά όργανα. Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους μουσικούς που ανά πάσα στιγμή μπορούν να παίξουν αποκλειστικά για σας. Απλά φέρετε μας τις ιδέες σας και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

Mixing & Mastering Ήχου

Τα απαραίτητα δύο τελευταία στάδια στη διαδικασία της ηχογράφησης. Μεσα από σύγχρονης τεχνολογίας μηχανήματα μίξης και mastering tools, αλλά και από τον σωστά σχεδιασμένο ηχητικά χώρο παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιό είναι το κόστος της εκάστοτε υπηρεσίας;

Κάθε πελάτης μας έχει διαφορετικές ανάγκες και πάντοτε προσπαθούμε να προσφέρουμε τον καλύτερο δυνατό λόγο ποιότητας/τιμής. Για αυτόν το λόγο προτιμούμε να διαμορφώνουμε ένα μοναδικό, εξειδικευμένο κοστολόγιο για τον καθένα σας. Για να λάβετε μια εκτίμηση κόστους, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, ή χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας!

προσφέρετε υπηρεσίες μέσω διαδικτύου;

Κατόπιν συνεννόησης, δύναται να προσφέρουμε Mixing & Mastering υπηρεσίες αποκλειστικά μέσω διαδικτύου. Για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να λάβετε μια εκτίμηση κόστους, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, ή χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας!